Phytomer tretmani lica i tela

Phytomer tretmani lica i tela


Fitomer je jedina kompanija u svetu koja je ušavršila morsku biotehnologiju, koristeći mikroorganizme da bi izdvojila nove, potpuno jedinstvene i prirodne aktivne sastojke.

U svojim laboratorijama izvdojen je niz aktivnih sastojaka, zovu se EPS, i to su prirodni i neponovljivi morski šećeri.

Sadrže XMF koji na kulturi ćelija kože ublažava bore za samo sat vremena, kao i VMR koji ima snažna restrukturirajuća svojstva za savsrešnu tetskturu kože lica i tela.

Prirodno, savršeno, iz mora.

Doživite Fitomer tretmane, razlikuju se od svega do sada viđenog, uživanje svim čulima.

Moć inovacije za vidljive i naučno dokazane rezultate!

Tretmani lica


Tretman čišćenja i matiranja lica učiniće vašu kožu zdravijom i svežijom. Kombinuje piling koji dubinski pročišćava pore i olakšava ekstrakciju komedona, i serum koji zatim umiruje kožu. Daje dugoročni mat efekat.

Prati ga jedinstvena masaža lica za vidljive rezultate, kombinuje dve potpuno nove maske i losion koji obnavljaju vašu kožu i vraćaju joj mekoću i sjaj. Masaža u kojoj uživate. Koža je svilenkasta i čvršća.

Zahvaljujući profesionalnim proizvodima visokih performansi i divnoj proceduri ovaj tretman obnavlja kožu pomoću pilinga nove generacije, ispravlja bore koristeći specijano formulisanu vosak masažu i restruktuira kožu upotrebom posebnih materija u specijalno dizajniranoj masci. Rezultati mladji izgled lica, bore su manje vidljive a koža čvršća i blistava.

Vaša koža zaslužuje 60-minutno hidratatno uživanje sa rekordnom efikasnošću. Kombinacija hidratacije i relaksacije. Kombinuje skupocene proizvode divnih tekstura i mirisa i veoma opuštajuću masažu.

Čini kožu poslovne i umorne žene potpuno osveženom i sjajnom. Detoksikacija sa efektom odmora na moru. Ten i koža su osveženi.

Ovaj kompletni tretman hemijskim pilingom daje efekat "nove kože." Pračen je masažom lica stručnim profesionalnim proizvodom koji prosvetljava kožu, koriguje fleke i ublažava bore. Nanošenje Luminous Complexion maske donosi eksploziju sjaja.

Draga naša gospodo nismo vas zaboravili. Posebno prilagođeni za mušku kožu. Koža je hidrirana, podmlađena, umirena i oksigenovana.

Tretman koji donosi sve pogodnosti šetnje morskom obalom. Fleke su smanjene, blistavost tena se vraća a koža je čista i glatka. Idealan za kombinovanu i masnu kožu.

Za kožu koja je osetljiva ili sklona crvenilu. Omekšava kožu i povećava njenu odbranu čineći epiderm glatkim i hidriranim a ten blistavijim. Za napetu, iritiranu i crvenu kožu.

Kompletan efikasan i opuštajući tretman za lepe oči i mladolik izgled. Kombinuje masažu očne regije sa specijalnim proizvodima za odmah vidljive rezulatate. Regija postaje glatka i osvežena.

TRETMANI TELA


Ovaj inovativni tretman za telo nudi celokupno iskustvo kombinovanjem tri glavne estetske akcije u samo jednom tretmanu: oblikovanje, čvrstinu i poboljšan izgled tela.

Intezivni ciljani tretman za stomak, zadnjicu i butine u borbi protiv viška masti i celulita i njihovo uklanjanje. Bilo sa brzim tretmanom ili intezivnim programom, dobićete vidljive rezultate mršavljenja: stesane obline, smanjen celulit, gubitak centimetara.

Dozvolite nam da vajamo vašu figuru. Tretman oblikovanja i učvršićivanja sa izuzetnim rezultatima.

primena aktivnog gel omotača i zatim masiranje kako bi se koža učvrstila. Sledi osvežavajući gel koji se nanosi na celo telo pre umotavanja istog. Kompletna masaža tela pruža prijatnu, osvežavajuću završnicu ovom iskustvu.

terapija koja ciljano oslobađa umorne noge, čini ih glatkim, i pomaže u obnavljanju njihovog izgleda. Nakon pilinga, ovaj tretman je baziran na tehnici umotavanja nogu u osvežavajući gel koji stimuliše eliminaciju pre izvođenja drenažne masaže, donoseći osećaj lakoće i olakšanja.

Izbor od 3 morska pakovanja tela visokih performansi u kombinaciji sa kompletnom masažom tela radi eliminisanja toksina, razgradnju masti ili obnavljanja kože tela.

Morski kristalni piling u kombinaciji sa hidratantnom masažom za ekspresni tretman ulepšavanja koji kožu čini mekom i svilenkastom. Za hitne situacije :)

Ko ne bi poželeo opuštajuću masažu leđa, temena i stopala u kombinaciji sa detoksikujućim morskim proizvodima? Ovaj tretman kombinuje dubinsko čišćenje koristeći detoksikujuće morske proizvode sa super-opuštajućom masažom leđa, temena i stopala. Ponovo rođeni.

Ovaj tretman se zasniva na poznatim estetskim tehnikama umotavanja tela u toplu masku. Nežan piling koji uz pomoć morskog sunđera stimuliše lečenje epiderma. Na kraju celog COCOON tretmana koža ostaje opuštena i hidrirana.