Mezoterapija lica

Mezoterapija lica


Mezoterapija prestavlja bazičnu i nezaobilaznu metodu estetske medicine. Pretstavlja bazu zdravog i mladolikog izgleda kože, ušestvuje u ošuvanju i obnavljanju lepote.

Redovno “bockanje” može da bude tajna vašeg mladolikog izleda i može značajno odložiti invanzivnije procedure ili produžiti trajanje njihovog efekta.

Metoda nije bolna, kratko traje i ostavlja kratkotrajno crvenilo.

Ne uzimajte za ozbiljno nijednog kolegu iz ove oblasti ako vam je ne preporuči kao osnov lepote kože.

Efekti proizilaze iz sumacije efekata igle i mezoterapijskog koktela. Koža postaje hidriranija, sjajnija, čvršća , brišu se sitnije bore.

Može značajno smanjiti hiperpigmenacije i imati zaštitini efekat. Jako je bitno da ispoštujemo protokol primene koji se može razlikovati od koktela do koktela.

Može se početi već posle 25. godine, a praktično ne postoji gornja starosna granica.

Danas nam je na raspolaganju veliki broj mezoterapijskih koktela. Biramo za vas najkvalitetnije.

porodica - preparata francuske kuće Revitacare, pionira u proizvodnji mezoterapijskih koktela karakteriše izuzetan kvalitet i efikasnost. Širok asortiman proizvoda omugućava nam da očuvamo, unapredimo i povratimo lepotu kože. Cilj laboratorije Revitacare je da na tržište plasira najbolje, najbezbednije i najkvalitetnije proizvode namenjene lekarima i njihovim pacijentima.

Tretman “Holivudski sjaj”, ima široku primenu među filmskim zvezdama pred važne događaje, te je po tome i dobio naziv. “Holivudski sjaj” hrani i hidrira kožu čime postiže trenutni i dugotrajni efekat sjaja. Koža na taj način poprima blistavi odsjaj i ostavlja utisak svežine zdravlja i mladolikosti. Zablistajte punim sjajem.

Mezoterapijska procedura koja vodi regeneraciji ekstacelularnog matriksa. Za obnavljanje i podmlađivanje kože. Kombinacija sastojaka ovog izuzetnog preparata vodi do stimulacije fibroblasta da sintetišu hijaluransku kiselinu, kolagen i proteinske molekule, koji će dovesti i do stimuacije njihovog sopstvenog rasta. Začarani krug pozitivne povratne sprege za vašu lepotu. Za najbolje rezultate predlaže se serija od 4 tretmana sa razmacima od sedam dana.

da bi koži nadoknadili određeni nivo vlažnosti i poboljšali njenu elastičnost i čvrstinu, VIVACY laboratorije su iskoristile ono najbolje u hijaluronskoj kiselini i antioksidansima i kreirale STYLAGE Hydro. Gel hijaluronske kiseline vrhunskog kvaliteta (prirodan, bezbedan, pročišćen, biorazgradiv) u kombinaciji sa manitolom, prirodnim antioksidantom će vašu kožu ponovo učiniti zdravom i sjajnom.

Novi mezoterapijski koktel specijalno je dizajniran za borbu protiv mimičnih bora i smanjenje njihove dubine. Ovaj koktel sadrzi PEPTIDE koji, po mišljenju mnogih, predstavljaju i tek će predstavljati najefikasnije supstance u borbi protiv oštećenja i starenja kože. Aktivne supstance ovog koktela daju blagu relaksaciju mišića čime utiču na smanjenje dubine bora, daju koži vlažnost zadržavajući vodu i štite je. Koktel ima podmlađujuće i lifting dejstvo pojačavajući sintezu kolagena i elastina, podižući tonus i jačajući strukture kože. Fantastičan koktel za fantastičan rezultat.

dejstvom morskog kompleksa alginata spiruline, laminarije i kavijara postiže se obnavljanje ćelija kože. Rezultat: bore se smanjuju, koža postaje elastična, gipka i glatka. Kliničke studije su pokazale da kavijar stimuliše podmlađivanje kože jer su ćelije kavijara veoma slične mladim epidermalnim ćelijama. U sastav preparata ulaze masne kiseline, amino kiseline, mineralne soli, vitamini grupe B, Zn, Fe,... koje sačinjavaju ECM. Najbitnije je istaći da tretman kavijarom ne izaziva alergijske reakcije i da je pogodan za sve tipove kože lica. Kavijar tretman preporučuje se za zreliju, suvu i stresom ugroženu kožu lica.