Med<sup>2</sup>Contour

Med2Contour


Med2 Contour bi trebao da bude vaš prvi izbor ako imate problema sa viškom kilograma, lokalizovanim masnim naslagama i celulitom.

Ne postoji efikasniji i lakši način da se rešite prethodno navedenih problema, bez obzira na dužinu njihovog tarajanja. Verovatno da ste već dali gomilu novca i potrošili silno vreme na razne tretmane i slušali gomilu obećanja. Sa slabim ili nikakvim rezultatima. I verovatno ste već umorni od ovakvih priča.

Ali poslušajte ovu.

U potpunosti je medicinski potkovana i ne radi se o samo o tretmanu ulepšavanja. Ovo je medicinska platforma koja nudi rešenje vašeg problema, pod uslovom da je vaše zdravstveno stanje zadovoljavajuće.(zapitajte se da li su vas pitali za zdravstveno stanje pre prethodnih tretmana).

Tretmani su prijatni, a tretman je 100% siguran. I što je najbolje deluje. Postiže rezultate koji se mogu uporediti sa rezultatima liposukcije, a nije invanzivan. U samo jednom tretmanu moguće je smanjenje obima od 1cm do čak 9cm u obimu stomaka, a od 1 do 2,5cm u obimu bokova. Bez neželjenih efekata.

Kako sad ta naša omiljena mašina radi?

Sadrži patetirani aplikator kojim se radi masaža koji ima dve usklađene niskofrekvetne ultrazvučne glave postavljene pod uglom od 135 stepeni. Između je vakuum, koji aplikator drži u tesnom kontaktu sa vašim tkivom i ne dozvoljava da se glave ni jednog trenutka odvoje od tela. Na taj način obezbeđujemo da masne ćelije "ne beže" od našeg ubojitog sredstva :) Svaka glava emituje snop energije pri čemu maksimalna energija ide na dubinu koju mi odredimo, tako da tretiramo i površine, srednje duboke i duboke masne depozite.

Dakle za buckaste, buckastije i gojazne. Program za svakoga je individualan, čak i u toku ciklusa promenjiv. Još jedna razlika u odnosu na druge tretmane.

Sve ovo dovodi do bušenja membrane masne ćelije i njene sigurne i definitivne smrti ( za one koje žele da znaju više objasnićemo na konsultativnom pregledu sva 4 fizička efekta koji dovode do bušenja membrane masne ćelije: mehanički, termički, hemijski i kavitacijski. Primetićete da je kavitacija samo jedan od 4 načina na koji dolazi do uničtenja masnih celija).

Sledeće pametno pitanje bi bilo: A šta se dešava sa svim tim masnoćama dalje?

Ovo bi upravo bilo veliki napad na našu limfnu pumpu ( pumpa koja usisava supstance iz prostora između ćelija) i našu jetru da genijalno rešenje nije smišljeno. Početak samog tretmana je dodatna vakuumska stimulacija tri zone nasih limfnih cvorova (oko zone koja se tretira) da rade bolje, brže. Tako su pripremljeni na udar masnoća koji ih čeka. Onda sledi sama masaža aplikatorom. Tretman se završava mašinskom limfnom drenažom (JEDINI APARAT SA PATENTIRANOM MASINSKOM LIMFNOM DRENAZOM), kojom potpomažemo limfnim sudovima da masnoće lakše odvedu do aktiviranih limfnih čvorova pa dalje u cirkulaciju, na razgradnju u jetri i bubrezima. Jasno je i da tretmani ne mogu da se rade vrlo često, jedan se radi na 7 dana ( minimalno 4, a maksimalno 10 dana).

Neophodno je da pacijent uzima dovoljno tečnosti, da prati naše preporuke u ishrani (72č bez ugljenih hidrata) i da ima fizičku aktivnost od 30 min u periodu od 24č od tretmana, znači jednom nedeljeno.

Sada vam je jasno zašto osoba mora da bude dobrog zdravstvenog stanja (procenu vršimo na konsulatacijama koje su neophodne).

Mogu se tretirati sve zone sem vrata i lica. Zone su podeljene na velike (stomak sa leđima ili natkolenice sa bokovima) i mini zone (zadnjica, bokovi, potkolenice, ruke). Trajanje tretman je od 45 minuta za mini zone, do 2č za velike zone.

Nema modrica, bolova, pacijent se vraća svojim dnevnim aktivnostima.

Rade se ciklusi, ciklus podrazumeva 5 tretmana. Garantovani gubitak, uz poštovanje laganih pravila je jedan do dva konfekcijska broja (imali smo i gubitak od 6 brojeva nakon dva i po ciklusa!). Fenomenalni efekat je i propratno zatezanje kože, naravno kod jako velikih gubitaka, kožu nije moguće kompletno zategnuti.

Tretman se ne radi kod trudnica i dojilja, kod osoba sa značajnim bolestima srca i krvnih sudova, jetre i bubrega, te nedovoljno lečenim endokrinološkim bolestima i malignim bolestima. Takođe kontraindikacije su postojanje transplantana i proteza, te bolesti krvi.

Neophodne su konsultacije radi definisanja zdravstvenog stanja pacijenta, definisanja zone i plana rada.

Moguće je verujte. Samo uz Med2 Contour.

O nagradama i priznanjima koje je ovaj aparat osvojio nećemo pričati. Lako su dostupne na internetu. Mi se dičimo zadovoljnim pacijentima!

Pozovite da zakažete konsultacije, još uvek su besplatne.