Hemijski pilinzi

Hemijski pilinzi


Hemijski pilinzi su kontrolisano hemijsko ostećenje kože u cilju postizanja određenih terapijskih rezultata. Bazična, bezbedna i ekonomski isplativa metoda kojom se regeneriše koža, reguliše lučenje sebuma, zatvaraju proširene pore, rešavaju znaci fotostarenja (blage do umerene bore), ožiljici, hiperpigmentacije i strije, te hidrira koža i postiže blistavi  izgled.

Za njihove efekte se zna još od drevnih Egepicana.

Mogu se deliti na vremenski i slojno zavisne, po hemijskoj strukturi,  po dubini prodiranja (površni, srednje duboki i duboki).

Hemijskim pilizima možemo tretirati kožu lica, vrata i tela.

U rukama profesionalaca postaju moćna bazična procedura i osnov dalje nadogradnje.

U vašem Salonu Aestetica sa ponosom predstavljamo vodeći svetski brend hemijskih pilinga INNO EXFO. Širok asortiman proizvoda, njihova  bezbednost i efikasnost daje garancije za rešenje vaših problema.

SKIN RECOVERY- jedinstvena kombinacija alfa i beta hidroksilnih kiselina rešava problem komedogenih akni, otvorenih pora, prekomernog lučenja sebuma, kao i crvene strije i početne znake fotostarenja. Radi se jedan tretman na 7-10 dana, ukupno 2 do 6 tretmana u seriji. Kombinuje se sa medicnskim  tretmanima čišćenja lica.

MNDELAGE  homogenzuje kožu i vraća joj sjaj. Koristi se kod inflamranih akni, dishromija i fotostarenja. Predstavlja jednu od komponenti u više komponentnim pilinzima.

P by P je kombinacija TCA (trihlorsircetne kisleine) i salicilne kiseline. Rešava keratoze i umerene bore. Nezamenljiv u borbi protiv hiperpigmentacija. Jedna od komponenti u više komponentnim pilinzima.

LIGHTENING za tretiranje inflamiranih akni, izrazitog fotostarenja, dishromija. Jedan tretman na tri nedelje, ukupno  tri tretamana u ciklusu.

BIO C hidrira kožu, poboljšava teksturu, tonus i kvalitet kože. Jedan tretman nedeljno, do pet tretmana u ciklusu. Za holivuski sjaj.

ULTIMATE EYE CORRECTOR za regeneraciju kože oko očiju, ispravljanje borica i sjaj. Pet tretmana u razmaku od sedam dana.

TCA za ožiljke od akni, izražene bore, atrofične strije. Deo više komponentnih pilinga.

MG TCA za hipotoničnu i atrofičnu kožu, izraženo fotostarenje, ožiljke i elastoze. Jedan tretman na 7-10 dana, do ukpuno pet tretmana. Bićete zatečeni efektima.

ME LINE tretman je tretman hemijske mikrodermoabrazije. Novo, revolucionarano, efikasno i neuporedivo. Za sve rase, sve tipove kože, za masnu i aknoznu kožu, hiperpigmentacije. Za lice i telo. Jedan cilkus traje mesec dana i sadrži jedan glavni Me line tretman i tri dodatna koja se ponavljaju na sedam dana. Rezulati su izuzetni.