Salon Aestetica

Salon Aestetica je estetski centar osnovan 2016. godine, kao rezultat  dugogodišnjeg usavršavanja i traženja najboljih metoda i procedura za naše klijente, a u cilju  održavanja i unapredjenja lepote lica i tela.

U našem centru osetićete sasvim inovativni i moderan pristup rešenju vaših dugogošnjih problema, sa neizostavnim rezultatima. O vama se brine tim edukovanih, licenciranih lekara spremih da odgovore na sve vaše potrebe i sva  vaša pitanja.

Danas, kada se lepota nameće kao imperativ, šesto se zaboravlja da je osnov lepote  upravo u zdravlju. Bez zdrave i negovane kože lica i tela ne možemo da pričamo ni o kakvoj daljoj nadogradnji. Stoga, naš tim lekara će se potruditi da sveobuhvatno prisupi vašem problemu, da napravimo zdravu osnovu koristeći manje invanzivne procedure a da zatim, prema potrebi nastavimo sa održavanjem vaše lepote ili je dalje usavršavamo koristeći nešto invanzivnije metode (uvek u domenu minimalno invanzivnih, nehirurskih metoda podmlađivanja).

U našem centru se izvode sve procedure iz oblasti estetske medicine, od bazičnihi jako bitnih, kao što su kozmetički tretmani lica i tela (imamo ekskluzivitet na Phytomer tretmane), preko mezoterapijskih procedura, hemijskih pilinga, hemijskih mikrodermoabrazija po najnovijim svetskim standardima i PRP tretmana, do procedura rekonstrukcija lica i tela hijaluroskim filerima, tretmana botulinus toksinom i tretmana mezonitima. 
Naravno da  svakom pacijentu individualno pristupamo, da je neophodan konsultativni pregled, nakon čega pravimo plan za postizanje optimalnog stanja..
 
Na raspolaganju su vam najnaprednije metode na evropskom i svetskom nivou kada se govori o mršavljenju i oblikovanju tela kao i laserskoj epilaciji. Sa ponosom vam predstavljamo najnovija tehnološka rešenja, aparate Med2 Contour i GP Fast diode laser.

Ono na šta uvek mozete da računate je visok stepen edukacije i stalno dalje usavršavanje, visok nivo profesionalizma, te korišćenje najkvalitetnijih materijala.
O nama govore rezultati našeg rada i zadovoljni klijenti.

Dođite i uverite se po čemu smo tako posebni.
Lepi i negovani, jer to zaslužujete.

15170749133919_katarina-pavlovic-salon-aestetica.jpg

dr Katarina Pavlović

specijalista anesteziolog

0 Komentara

Ostavite komentar

Blog


Blog povratnik

Blog povratnik

Savršena pozno letnja noć na Jadranu. Pozno letnja a miriše na more pred prve prve nalete vreline, julske. Na Jadranu kojem...

Detaljnije

Orkanski Visovi

Orkanski Visovi

Odbijam da verujem da zaljubljenost nije prva faza ljubavi i da se zaljubljuju samo oni koji precenjuju ljubav. Kao i da je zaljubljenost...

Detaljnije

Antiblog ili lepota po SVAKU cenu

Antiblog ili lepota po SVAKU cenu

Ako je po definicji SZO (Svetske zdravstvene organizacije), normalno ono što je zastupljeno u najvećem broju slučaja, često se...

Detaljnije