Med 2 Contour

Treablo bi da bude vas izbor  bez dileme! Jer su tretmani bezbolni i ugodni. Jer su rezultati odlicni. Jer je apsolutno bezbedan a efikasan, jedini uredjaj ove vrste u svetu koji ima odobrenje od najrigoroznije agencije za proveru kvaliteta medicinskih uredjaja- FDA. Dokazano najbolji tretman za preoblikovanje tela u svetu.

Med2 Contour ima dve ultrazvucne glave postavljene pod uglom od 135 stepeni u odnosu jedna na drugu, vakuum i aplikator za stimulaciju limfnih cvorovai limfnu drenažu. Vakuum omogućava aspolutno prijanjanje sonde uz tkivo(tako da masno tkivo “ne izmiče” ispred aplikatora). Kroz delovanje promenjive frekvencije (individualni programi za svakog pacijenta) i fokusiranog UZ talasa omogućava kontrolisan tretman. Zahvaljujući posebnoj tehologiji može raditi površnijee ali i duboko u tkivu (mogućnost tretiranja od malih viškova do velikih masnih naslaga) i omugućuje najviši stepen sigurnosti za razliku od drugih konkurentnih uredjaja na tržištu. Prvi aparat na svetu sa integrisanom sondom za limfnu drenažu.

Aktivacija tri okolne zone limfnih čvorova je neophodna zbog izuzene efikasnosti ovog tretmana. Naime, tokom tretmana dolazi do uništavanja velikog broja masnih ćelija, i tu količinu otpadnog sadržaja iz ćelije naš limfnim sistem normalnom aktivnošću ne bi bio u stanju adekvatno da elimiiše. Stoga je tu aktivacija pre svega limfatika a onda i limfna drenaža na kraju tremana. Iz istog razloga ovo je tretman namenjen zdravim osobama, bez nekih težih zdravstvenih poremećaja. To upravo govori o ozbiljnosti tretmana koje izvodimo.

Mogu se tretirati sve zone na telu sem vrata i lica. Razlikujemo “velike zone” (kompletan stomak i ledja su jedna, a natokolenice, bokovi i kolena druga velika zona) i mini zone (recimo ruke, potkolenice, donji deo stomaka, bokovi, zadnjica). U jednom tretmanu možemo odraditi samo 1 veliku zonu ili eventualno dve mini zone.

Tretmani traju od 45 minuta za mini zone do 120 minuta za velike zone, prijatni su i bezbolni (izuzetak je neprijatnost pri razbijanju fibroznog celulita u jednom ili dva tretmana), rade se jednom u 4-10 dana. 72č nakon tretmana radimo dopunsku limfnu drenažu. Merenja su nakon 1. 3. i 5. tretmana. Gubitci po tretamanu su različiti jer zavise od konstitucije (beležimo gubitak od 0,4 cm kod mršavijih osoba, do čak 7 cm u obimu trbuha nakon samo jednog tretamana. Ciklus od pet tretmana uz pridržavanje jednostvnih i ne mnogo zahtevnih pravila, vam donasi minimalni gubitak od  jednog do dva konfekcijska broja! Telo postepeno postaje izvajano a koža se zateže (kod velikih gubitaka, recimo naš rekorder je izgubio 26kg, višak tkiva je morao da bude hiruski ostranjen). Jedina efkasna teapija svih oblika celulita! Jedini izbor za kritične zone koje se ni dijetama ni upornim vežbanjem ne mogu rešiti. 

Pravila kojih se morate pridržavti su jednostavna:

-72h bez ikakvih ugljenih hdarata (da ne blokiramo korišćenje razgrađenih lipida u sistemskoj cirkulaciji u energetske svrhe).

-2 do 3l vode dnevno (da potpomognemo limfaticima da izvuku masnoće put cirkulacije).

-aerobna fizička aktivnost u trajanju od 30 minuta jednom nedeljno ali uokviru od 24č nakon tretmana (da održimo povećanu aktivnost limfatika).

- alkohol, grickalice i koncentrovani šećeri su zabranjenji jer će umanjiti efikasnost tretmana.

 Neophodan je prethodni konsultataivni pregled radi određivanja veličine zone koja će se tretiati i da dobijemo uvid u stanje tkiva.

 Postoje popusti na avansne uplate više ciklusa i popust za mlade mame u prvoj godini posle porođaja, a nakon završenog dojenja.

Na raspolaganju smo za sve detaljnije informacije.

Pogledajte i našu galeriju pre i posle ciklusa tretmana.

Trenutno nema boljeg rešenja. Dođite i uverite se.

15170749133919_katarina-pavlovic-salon-aestetica.jpg

dr Katarina Pavlović

specijalista anesteziolog

0 Komentara

Ostavite komentar

Blog


Svuci se, obuci

Svuci se, obuci

Dodju tako neki dani, zvezdano čudno podržani, kada mi uobičajene dnevne stvari strašno oduzimaju energiju. Bolje reći zapitam se...

Detaljnije

Ljubav u vreme Saturna

Ljubav u vreme Saturna

Saturnov danak i doba filigranskog brušenja ličnosti. Sitna srča iluzija razbijenih u paramparčad. Odjednom više...

Detaljnije

Da vam ne promakne

Da vam ne promakne

Noćas sam opet letela. Lagana, korak pretačem u odskok i prepustim se vetru da me ponese. Ushićena dajem jutarnjoj magli da me umiva, a...

Detaljnije